27 Aralık 2015 Pazar

KENDİNİ KANARYA SANAN BAYKUŞLAR

merhaba
Geçen yayınımda salonumu cıvıldatmak için bir şeyler yapmak istediğimden bahsetmiştim.
İşte bende en hızlısından harekete geçip bu yastıkları diktim. Hepsini bugün diktim. Niyetim yaya yaya yapmaktı ama o kadar eğlenceli ki bu şirin şeyleri tasarlamak ve dikmek, bırakmak içimden gelmedi. Yastıklarım baykuş ama renkleri odamı cıvıldatmaya yetti.
Tahmin ettiğim gibi kızım dişi baykuşlara göz dikti. Odasında bir ben eksiğim,Ama O hala daha bunlar benim odamda dursun diye tutturdu.Bakalım nasıl kandırıcam. Kızım uyudu da bende bu fotoğrafları çekip sizinle paylaşabildim.Kızımın özel isteği üzerine kalıp bulabilirsem kuş, penguen gibi şeylerde dikicem. Eğer dikersem onları da paylaşırım.
Günlerden Pazar ve saat 23:59. Sendromun dibine vurmuş vaziyetteyim. Kendime iyi geceler.







6 yorum:

  1. Yahu ben sizi izlemeye aldım sanıyordum,almamışım meğerse,haliyle yayınlarınızı takip edememişim.Bu kırlentlere bayıldım,ciddi emek ister bunlar,ancak yapan bilir,maşallah size.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler. Yaşasın bir takipcim daha oldu yani. Paylasimlari takip edilince yorum gelince meğer ne çok seviniyormus. Çok mutlu oldum sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Valla kizinla kavgaya hazirim, kim kazanirsa yastiklar onun odasinda kalsin:))
    Cok guzel olmuslar, koltuklar deri diye boyayip civildatamadin ama masallah yastiklar almis goturmus olayi:))
    Ellerine saglik, cok guzel olmuslar, bayildiimm

    YanıtlaSil
  4. :)) Teşekkürler. Zaten biz böyle şeyleri çocuklardan daha çok seviyoruz. Ben de odasına koymamak için mücadele halindeyim.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Mevlüde hanım'ın bloğunda gördüm sizi ve takibe aldım.
    Yastıklar çok çok güzel olmuşlar, bayıldım. Kızınız çoook haklı göz koymakta, nasıl bırakıp gitsin o güzellikleri :) Güzel günlerde kullanın, sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldiniz :) çok teşekkürler. Sevgiler.

    YanıtlaSil